Sultanahmet Suphi Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02126385836
WEB http://sultanahmetatml.meb.k12.tr
Adres : Sultanahmet Mh. Tavukhane Sk. No13 Fatih İSTANBUL
VİZYON : Gelişen teknolojiyle donanımlı en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak yurdunu ve ulusunu seven, çevresine öncülük eden, öğrenmeyi temel gereksinim sayan, çağdaş bir ülke insanı yetiştirmek, Sağladığımız kaliteli eğitim ve etkin yönetim anlayışı ile meslek liseleri arasındaki köklü tarihi zenginliğimizi öne çıkararak öğrencilerimizi yurtsever, sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda bireyler yetiştirerek, dün olduğu gibi yarın da ülkeye sektörel bazda donanımlı, meslek sahibi, tercih edilen insanlar yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.
MİSYON : Anayasada ifadesi bulunan Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, demokrat, yaratıcı bir eğitim anlayışı ile; değişime ve gelişime açık, kendinin ve değişen dünyanın farkında olan, aydın, kendine saygılı, milli değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek, Sağlam bir teorik eğitimin yanı sıra pratik eğitimin öneminin bilincinde olan ve bunu çağın genel konjöktürü doğrultusunda geliştirmeyi şiar edinen, yenilikçi, geleceği şekillendiren, vizyon sahibi, en son teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip eden ve uygulayan ülkenin sektörel ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza en yakın duraklar: Sultanahmet Durağı (Tramvay), Cankurtaran Durağı (Tren), Beyazıt Durağı (İETT) , Sirkeci Vapur İskelesi (İstanbul Şehir Hatları)
Yerleşim Yeri : OKULUMUZA SULTANAHMET TRAMVAY DURAĞINDAN ULAŞIM OLDUKÇA RAHATTIR. SULTANAHMET TRAMVAY DURAĞINDAN MEYDAN İSTİKAMETİNE YÜRÜYÜP, DİKİLİTAŞ´I GEÇTİKTEN SONRA, TÜRKİSTAN AŞEVİ´NİN BULUNDUĞU TAVUKHANE SOKAĞA GİREREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ. SAHİLDEN KUMKAPI YÖNÜNDEN GELEBİLMEK İÇİN DE SAHİL KENEDY CADDESİNDEN SULTANAHMET DEMİRYOLU GEÇİDİNDEN AYRILDIKTAN SONRA KÜÇÜK AYASOFYA CADDESİNİ TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 6 km, İl merkezine 500 mt uzuklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :